Abitec Office sistemi


je firma koja posluje od 2001. godine, te je od samog početka poslovanja nastojala da pruži što kvalitetnije usluge na području računarsko-telekomunikacionog i kancelarijskog poslovanja.Abitec u okviru svog poslovanja vrši uslugu prodaje, servisa i održavanja računarske, telekomunikacione i biro opreme. Također smo među prvima koji su ušli u proces fiskalizacije kao servisno prodajni centar. U ovom trenutnku firma Abitec se može pohvaliti sa velikim brojem komitenata, partnera, saradnika što može služiti kao potvrda kvalitetnog, profesionalnog i poštenog rada koje je Abitec prakticirao od samog svog osnivanja.


 

Historija

Prve četiri godine postojanja firma je bila locirana u Tešanjskoj Industrijskoj zoni Bukva, da bi 2005. godine svoje prostorije preselila na područje Jelaha gdje se i sada nalazi. Od samog početka rada firma Abitec je nastojala da pruži što kvalitetnije i što aktuelnije usluge na području na kojem je djelovala.

Inače sama firma je nastala kao sestrinska firma istoimene firme koja i dan danas egzistira u Njemačkoj, mada sa tom firmom danas nema nikakvih poveznica osim imena „Aktuelle Biro Informacions TEChnik“ koje znači „Aktuelna Biro Informaciona Tehnika“.

Pratite nas:

Scroll Up preloader