ABITEC vam nudi sljedeće usluge

Prodaja

Abitec d.o.o. vam široku ponudu biro operme, računara, laptopa, printera, mobitela, tableta, softwarea i ostalog. Dio naše ponude možete pogledati u web shopu te poručiti dostupne artikle od kuće/kancelarije, ostatak možete pogledati dolaskom u našu poslovnicu.

Servis

Usluge servisiranja su naš zaštitni znak, a garantujemo vam da ćemo izvršiti servis u najkraćem roku.

Naš servis je brz i efikasan, a trudimo se da produžimo vijek svakom uređaju koji servisiramo.

Većina tehnoloških brendova koje nudimo obično dugo vremena nemaju potrebe za servisom, ali ako imaju mi vam dajemo garanciju od godinu ili više dana na svaki uređaj koji kupite.

Održavanje

Efikasno održavanje uređaja je jedan od najzahtjevnijih poslova, stoga se trudimo da vam pružimo najbolju moguću uslugu.

Nudimo terensko održavanje, kao i servisno. Garantujemo da ćemo izvršiti terensko održavanje u najbržem mogućem roku. Naš tim vam stoji na usluzi tokom cjelokupnog radnog vremena, šest dana u sedmici.

Podrška

Naša kompanija je prepoznatljiva po odličnoj podršci koju pružamo svim našim klijentima te smo razvili više načina kako bi otklonili potencijalne probleme u vašim uređajima.

Naši službeni telefoni su vam uvijek dostupni, a također pružamo i različitu online podršku putem email, Vibera, WhatsAppa i TeamViewer servisa.

Izrada Web stranica

Najnovija usluga koju nudi Abitec d.o.o. je izrada web stranica. Mi vam nudimo brzu izrade vaše web stranice uz izvršavanje svakog vašeg zahtjeva.

Posebno smo skoncentrisani na izradu poslovnih web stranica, a mi vam nudimo kompletnu uslugu u izradi i puštanja u rad vaše stranice.

Naš portofolio se sve više širi, pa zato budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.

VPN

Abitec vam nudi uslugu konfigurisanja VPN-a.
Vaša virtuelna privatna mreža. To znači da koristite internet kao infrastrukturu u kojoj se napravi poseban, jako dobro zaštićen tunel kroz koji se vrši prenos podataka a kojem samo vi možete imati pristup.

Zaštita i privatnost podataka kroz VPN mrežu se ostvaruju korištenjem tuneliranja i enkripcije saobraćaja, kao i sigurnosnim procedurama koje garantuju sigurnost vaših podataka za vrijeme njihovog prenosa putem interneta.

Pratite nas:

Scroll Up preloader