tehnologija

Beskontaktne – RFID narukvice

Beskontaktne RFID narukvice, osim za identifikaciju i autorizaciju u sustavima za kontrolu pristupa, namijenjene su za praćenje osoblja i posjetitelja na različitim zabavnim događanjima poput glazbenih festivala, zabavnih parkova, odmarališta, wellness centara, sajmova, noćnih klubova i sportskih događaja. Ubrzavaju proces ulaska i izlaska posjetitelja te tako smanjuju vrijeme čekanja. Također se mogu koristiti i za identifikaciju pacijenata u zdravstvenim ustanovama olakšavajući djelatnicima pristup potrebnim informacijama o pacijentu kako bi im mogli pružiti odgovarajuću njegu.

RFID narukvice kompatibilne su s RFID čitačima kako bi pri jednostavnom prislanjanju RFID čitač prepoznao programirani kod u narukvici te omogućio pristup korisniku narukvice. Svaka RFID narukvica ima ugrađen jedinstven broj koji se brzo očitava prilikom prinošenja RFID čitaču. Sustav prepoznaje broj koji RFID čitač očitava te omogućuje pristup. Broj koji je tvornički upisan u RFID narukvicu jedinstven je i nema mogućnosti da se nađu dvije narukvice s istim brojem čime se omogućuje jednostavno praćenje korištenih usluga ili prostorija. Čitač obično proizvodi zvučni signal koji označava da je narukvica očitana te omogućuje pristup.

Narukvice su izrađene od čvrstog materijala koji osigurava dugotrajnu izdržljivost, otpornost, jednostavno pričvršćivanje i udobnost nošenja na ruci. Odlikuje ih praktičnost, mogućnost jednostavnog programiranja i održavanja te visoka razina kvalitete. S obzirom na to da ih nije moguće duplicirati, RFID narukvice pružaju sigurnost, a također ih je jednostavno deaktivirati na daljinu prilikom gubitka narukvice ili isteka vremena za pristup.

RFID narukvice za bezkontaktnu identifikaciju su idealne za ugostiteljske i sl. objekte u kojima se zahtjeva higijenski prihvatljiva i jednostavna identifikacija osoblja. Narukvice rade na frekvencijama od 125 kHz i 13,56 MHz, a područje na kojem očitava broj iz narukvice je između 8 i 10 centimetara od RFID čitača. Narukvice su rastezljive, dobro prijanjaju uz ruku osobe koja ju nosi, te je 100% vodootporna, otporna na vanjske utjecaje i bez ikakvih rubova, kopči i slično.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kod nas u našem webshop-u možete kupiti —–>  RFID narukvice <———