tehnologija

Canyon Power Bank sa wireless punjenjem

Ako vam je puna kapa pametnih uređaja koji su prazni nakon samo par sati korištenja, tada dopustite da vas upoznamo s uređajem koji će vam promijeniti život.

Eksterna baterija, prijenosni punjač ili power bank praktična je stvarčica kojom možete puniti sve uređaje koji imaju USB i micro USB ulaz – npr. akcijske kamere, fotoaparate i e-čitače knjiga.

owerbank (Eksterni punjač baterije) se koriste za punjenje različitih mobilnih uređaja, i time jednostavno rješavaju jedan veliki problem. Nema više straha od prazne baterija, a nemate gdje uključiti uređaj. Jednostavno uključite uređaj na Powerbank i pustite neko vrijeme da se baterija napuni. Naravno, preko Powerbank-a možete pokrenuti i nesmetano puniti bilo koji od mobilnih uređaja koje koristite.

Iako smo već u uvodu napomenuli da je to prijenosna baterija za mobitel, on se može koristiti i za punjenje nekih drugih stvari. Mnogi elektronički uređaji pune se preko micro USB kabela, te na taj način on vam može pomoći i prilikom punjenja prijenosnih slušalica, sportskih kamera ili tableta. Osobe koje vole putovanja ili općenito lutanje po cijele dane koriste power bank i na taj način su sigurni da nikada neće ostati bez baterije. Power bank je uređaj koji prvo napunite doma i kada se njegov kapacitet napuni on ga predaje mobitelu kada se povežu kabelom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kod nas u našem webshop-u možete kupiti —–>  Canyon Power Bank sa wireless punjenjem <———